oloa

Fa'atupu fa'ama'i fa'avae i le taimi o lamination e leai se solvent

Faatasi ai ma le alualu i luma faifaipea o tekinolosi, solventless lamination e faʻafeiloaia e le tele o tagata gaosi pusa fetuutuunai.

Saosaoa, faigofie, sili atu le siosiomaga faauo, sili atu tau-lelei o le lelei o solventless lamination.

E taua tele mo i tatou le iloa o le gaioiga faʻa-kemikolo faʻavae i le taimi ole lamination e leai se solvent mo le sili atu o le gaosiga tele.

Lua vaegaFa'apipi'i e leai se solina faia e le polyurethane (PU), PU na tuʻufaʻatasia e le isocyanate (-NCO) sili ona taʻua o le vaega A, ma le polyol (-OH) e tele na taʻua B vaega.O fa'amatalaga o tali fa'amolemole siaki i lalo;

Fa'atupu fa'ama'i fa'avae i le taimi o lamination e leai se solvent

O le tali muamua o le va o le A ma le B, o le -NCO o loʻo i ai le vailaʻau faʻatasi ma le -OH, i le taimi lava e tasi, ona o le vai o loʻo i ai foi le -OH vaega galue, o le vai o le ai ai se vailaʻau faʻamaʻi ma se vaega faʻasaʻo le CO.2, Carbon dioxide.Ma polyurea.

O le CO2 e mafai ona mafua ai le fa'afitauli o le pulu ma le polyurea e mafai ona mafua ai le fa'amaufa'ailoga anti-vevela.E le gata i lea, afai e maualuga le susū, o le a tele naua vaega A e fa'aaogaina e le vai.O le i'uga o le fa'apipi'i e le mafai ona fa'amalolo 100% ma o le a fa'aitiitia le malosi fa'apipi'i.

I se aotelega, matou te fautua atu e faapea;

O le teuina o mea fa'apipi'i e tatau ona teu i se nofoaga malulu, matutu mamao ese mai le susu

O le mafutaga faaleaoaoga e tatau ona tausia le susu i le va o le 30% ~ 70%, ma faʻaaoga le AC e pulea ai le tau o le susu.

O loʻo i luga o le faʻaogaina o vailaʻau faʻavae i le va o mea faʻapipiʻi vaega e lua, ae o le faʻapipiʻi mono-vaega o le a matua ese lava, o le a matou faʻalauiloaina le faʻaogaina o vailaʻau faʻasolosolo i le lumanaʻi.


Taimi meli: Tes-07-2022