oloa

Tu'u Talosaga Tu'u Talosaga O le Fa'apalapala Alumini Fa'apipi'i Fa'ameamea e leai se soli

Abstract: O lenei tusiga o loʻo faʻaalia ai manatu autu o le faʻagasologa o le faʻaaogaina amea fa'apipi'i e leai se solventalumini-maualuga retort taga, ma faailoa mai le lelei o le solvent-free composite.

O le faiga e leai se solvent e tu'ufa'atasia ai le tele o mea lelei e pei o le puipuiga o le si'osi'omaga ma le tau, ma ua faasolosolo malie lava ona suia le tu'ufa'atasi mamago i le tele o fa'aoga.Ae ui i lea, o le tele o kamupani o loʻo faʻatuai e faʻataʻitaʻi mea faʻapipiʻi kuka vevela maualuga, aemaise lava i latou o loʻo i ai fausaga alumini alumini. Ona o le toʻatele o tagata e popole i tulaga lamatia o le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi e leai se solvent: e mafai ona latou tatalia le vevela vevela?O le a fa'apipi'iina?O le a le malosi o le pa'u?Pe o le a vave tele le fa'aitiitia?O le a le mautu?

O mea taua ia o le fa'aogaina o mea fa'apipi'i alumini fa'apipi'i e leai se soliga, ma o lenei tusiga o le a su'esu'eina ta'itasi nei mataupu.

1,O fausaga masani ma tulaga agavaa mo oloa kuka vevela maualuga

I le taimi nei, e faʻavae i luga o manaʻoga o tagata faʻaoga, ituaiga o mea o loʻo i totonu, ma faʻasalalauga faʻasalalau, o le fausaga o oloa o taga kuka vevela maualuga e masani ona vaevaeina i ni vaega se tolu: lua-laupapa membrane, tolu-laupapa membrane, ma fa faʻavae membrane fausaga.O le fausaga o le membrane e lua-lau e masani lava BOPA / RCPP, PET / RCPP;O le fausaga o le membrane e tolu o le PET / AL / RCPP, BOPA / AL / RCPP;O le fausaga o le membrane e fa o le PET / BOPA / AL / RCPP poʻo le PET / AL / BOPA / RCPP.

Matou te iloa le faʻatulagaina o se ato kuka, faʻafefea ona tatou iloiloina pe faʻamaonia se oloa kuka kuka?

Mai le va'aiga o mana'oga fa'apisinisi ma oloa fa'apipi'iina, e masani lava ona fa'amasinoina mai vaega nei:

1.1, Tete'e kuka: e masani lava ona faasino i le tele o tulaga o le tetee, e pei o le kuka i le 100 ° C, 121 ° C, ma le vevela maualuga kuka i le 135 ° C mo le 30-40 minute.Ae ui i lea, o loʻo i ai foi nisi o gaosiga e manaʻomia isi vevela;

1.2, O le a le malosi o le pa'u;

1.3, tete'e matua;E masani lava, o le faʻataʻitaʻiga e faia i le 60 ° C poʻo le 80 ° C ogaumu, ma o le paʻu malosi e fuaina pe a uma le 7 aso o le faʻamago.

1.4, I le taimi nei, o loʻo i ai le tele o tagata faʻatau oloa e le manaʻomia le kuka, ae o le atinaʻe e mafaufau i mea taua o mea e teu ai, e pei o le 75% o le ava faʻamaʻi solo, fufulu tagamea, taga mata ufimata o loʻo i ai le sua vai ma isi oloa e gaosia foi ma kelu kuka vevela maualuga.

2,Fa'atusatusaga tau

2.1, le tau omea fa'apipi'i e leai se solvente 0.15 yuan i le sikuea mita e itiiti ifo nai lo le fa'amago tu'ufa'atasi.Afai e fuafua e faʻatatau i le gaosiga faʻaletausaga o le 10 miliona sikuea mita o meaʻai kuka vevela e ala i se atinaʻe afifiina, e mafai ona faʻasaoina tau faʻapipiʻi e 1.5 miliona yuan i le tausaga, o se tupe maua tele.

3,O isi itu lelei

I le faaopoopo atu i le tau, o mea faʻapipiʻi e leai ni solvent e iai foʻi faʻamanuiaga nei: Pe i le tulaga o le VOCs emissions, faʻaaogaina o le malosi, lelei, poʻo le gau o le gaosiga, o mea faʻapipiʻi e leai se solvent e iai ni faʻamanuiaga sili, aemaise lava i le faʻalauteleina o le siosiomaga o tagata, solvent. e mafai ona fa'aitiitia le fa'aoso

Fa'ai'uga

Faʻavae i luga o le auʻiliʻiliga o loʻo i luga, o le faʻapipiʻiina e leai se solvent composite maualuga-vevela kuka i totonu o le fausaga o le laulau e mafai ona faʻafetaui atoatoa manaʻoga o le tele o oloa i le maketi, ma e sili atu nai lo faʻamago tuʻufaʻatasiga i tulaga o tau faʻaaogaina, VOC emissions, lelei, ma isi itu.I le taimi nei, o le solvent-free composite ua faʻaaogaina aloaia i le maketi i le 2013. Faʻavae i luga o faʻamatalaga maketi i le 10 tausaga talu ai, ua faʻaaogaina lautele i meaʻai faʻafefete eseese, meaʻai meaʻai, vailaʻau i aso uma, ma afifi mamafa.


Taimi meli: Nov-28-2023