oloa

Fa'afitauli masani ma Fa'atonuga Pulea ole PE Solvent-Free Composite

Fa'amatalaga: O lenei tusiga o loʻo faʻaalia ai mafuaʻaga mo le tele o feteʻenaʻiga o le ata faʻapipiʻi ma le faʻatonuga o le faʻagasologa pe a uma le faʻamaʻiina o le PE.

 

PE (polyethylene) mea e masani ona faʻaaogaina i faʻapipiʻi fetuutuunai tuʻufaʻatasia, I le faʻaaogaina o tekinolosi faʻapipiʻi e leai se solvent, o le ai ai ni faʻafitauli e ese mai isi metotia tuʻufaʻatasia, faʻapitoa le gauai atu i le puleaina o le faagasologa.

  1. 1.Fa'afitauli masani ole fa'agasologa ole PE ole fa'asusu fua fa'atasi

1) Faia o ato, e matua maseesee le pito i luga ma faigata ona aoina.

2) Faigata fa'aigoaina (ATA 1)

3) e le mafai ona vave tele le saoasaoa o mea ta'avale.

4) leaga le tatalaina (ATA 2)

ATA.1

                                                                                                                

                                                                                                                 

ATA.2

  1. 2.O mafuaaga autu

O faʻafitauli o loʻo taʻua i luga e faʻaalia i ituaiga eseese, ma e eseese mafuaʻaga.O le mafuaʻaga sili ona faʻapitoa o le faʻapipiʻiina o le polyether i totonu o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi e leai se totogi o le a tali atu i le mea e paʻu ai i totonu o le ata, lea e faʻafefe ai le mea faʻapipiʻi solo lea na faʻafefe i luga o le vevela-faʻamaufaʻailogaina o le ata polyethylene e alu i totonu poʻo fafo, e i'u ai i le tele o le fe'ese'esega o le ata tu'ufa'atasi pe a uma ona fa'amalolo.E tupu soo lenei mea pe a manifinifi le PE.

I le tele o tulaga, o le faʻafitauli o le PE e le o se taunuuga o se mea e tasi, ae e masani ona fesoʻotaʻi vavalalata i le tele o mea, e aofia ai le vevela o le vevela, Coating Weight, faʻalavelave faʻafefe, faʻapipiʻi PE ma mea faʻapipiʻi e leai se solvent.

  1. 3.O mea e pulea ma metotia

O faʻafitauli o loʻo faʻapipiʻiina PE o loʻo i luga e mafua mai i le tele o le feteʻenaʻiga, lea e mafai ona fetuunai ma pulea e auala nei.

NO

Fa'atonu vaega

Pulea vaega

1

Vave o le fa'afefiloi ma le fa'amalolo

E tatau ona talafeagai le vevela faʻafefiloi ma faʻamalolo, e masani ona seti i le 35-38 ℃. O le faʻafefiloi ma le vevela o le vevela e matuaʻi maʻaleʻale i le faʻateleina o le feteʻenaʻiga, O le maualuga o le vevela, o le sili atu ona ogaoga o le faʻapipiʻi lamination e leai se solvent e faʻafefe ma le sui paʻu. i le ata tifaga.O le vevela lelei e mafai ona faʻamautinoa e fetaui lelei le faʻafefete ma e le afaina ai le malosi o le paʻu.

2

Malosi fa'afefe

E tatau ona la'ititi le fe'avea'i fe'avea'i i lalo o le tu'uga e leai ni maanuminumi ma ni pupuni i luga o le fogā'ele pe a uma ona fa'amalo mea tu'ufa'atasi.

3

Ufiufi mamafa

I lalo o le faʻamoemoega o le faʻamautinoaina o le malosi o le paʻu, o le Coating Weight o loʻo pulea laʻititi maualuga atu nai lo le tau maualalo maualalo.

4

Ata polyethylene mea mata

Fa'aopoopo nisi mea maseesee pe fa'aopoopo le aofa'i sa'o o so'o fa'amatala fa'aonanā, pei ole silica differential

5

Fa'apipi'i talafeagai

Filifili fa'ata'ita'iga fa'apipi'i e leai se solvent e fa'apitoa mo le fa'ase'esega fa'atasi

E le gata i lea, o le gaosiga moni o le a feagai ma se faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi tulaga i nisi taimi, faia ni gaioiga e faʻafeagai ma faiga o loʻo i luga e tusa ai ma le tulaga faʻapitoa.


Taimi meli: Sep-30-2021