oloa

E Fitu Mea e A'afia ai le Fa'aliliuina ole Fa'apipi'i

Fa'amatalaga:O lenei tusiga e masani lava ona auʻiliʻili i mea e fitu e aʻafia ai le fesiitaiga o mea faʻapipiʻi, e aofia ai mea faʻapipiʻi, mea faʻapipiʻi, taʻavale faʻapipiʻi, faʻapipiʻi faʻapipiʻi, poʻo le mamafa galue, saoasaoa galue ma lona saoasaoa ma le siosiomaga.

 

 

  1. 1.O a mea e a'afia ai le fesiitaiga o le fa'apipi'i?

E tele mea e a'afia ai le fesiitaiga o mea fa'apipi'i.I lalo o tulaga lautele, e faʻalagolago lava i mea nei:

1)Uiga o mea fa'apipi'i

E masani lava o le pipii o le pipii i substrate faapitoa ma le viscosity galue o le pipii.O le sili atu o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi i le faʻavae, o le maualuga o le fesiitaiga.Afai o le viscosity galue o le pipii o loʻo i totonu o se vaega patino, o lona faʻaliliuga fua faatatau o le a foliga mai e fai si mautu.Ae peitaʻi, pe a maualuga tele pe maualalo le viscosity galue, e le mafai ona faʻataunuʻuina le fesiitaiga masani, ma o le fua faatatau o le fesiitaiga o le a faʻaalia ai se aga i lalo.

2)Uiga o mea'ai

E aofia ai le meafaitino, mafiafia, rigidity ma le tulaga pito i luga, o mea taua e sili ona taua o meafaitino, faʻalavelave i luga ma faʻapipiʻi adsorption.

3)Uila fa'apipi'i Uiga

Fa'atasi ai ma le fa'apipi'iina o le ta'avale fa'amalo ma uiga i luga, ae maise le pito i luga ole adsorption fa'apipi'i.

4)Ufiufi uiga o moega

E masani ona aofia ai le maaa ma le lautele o le moega faʻapipiʻi ma le maufetuunaʻi o le mea faʻapipiʻi.Eseese maaa, eseese diameter ma eseese maufetuunaʻi ei ai se aafiaga tuusao i luga o le fua faatatau fesiitaiga.

5)Ufiufi mamafa po'o galuega mamafa

E faasino i le mamafa i luga o le lola i le va o le paʻu paʻu paʻu lola ma le lola uʻamea ufiufi.O le mea moni, o le mamafa i luga o le substrate, o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi, ma le lola uʻamea ufiufi.

E masani lava, e sili atu le mamafa, e sili atu le maualuga o le felauaiga o le pipii.Pe a tele naua le mamafa o le ufiufi, o loʻo i ai se faʻalavelave i le va o le paʻu paʻu, mea faʻavae, le paʻu paʻu, ma le uʻamea uʻamea, lea e le mafai ona faʻafeiloaʻi masani.

6)Saosaoa galue ma le saoasaoa

I totonu o se va'aiga saoasaoa, o le saoasaoa e leai se aafiaga manino i le tulaga fa'apipi'i o mea fa'avae, moega, ma fa'apipi'i.Pe a suia le saoasaoa i totonu o se vaega patino, poʻo le saoasaoa o loʻo i totonu o se tulaga patino, o le ai ai suiga manino i le va o le substrate, moega ma faʻapipiʻi, ma o le a suia le fua faatatau fesiitaiga.

7)Le siosiomaga

Mai le faʻagaioiga umi, o le siosiomaga o le ai ai foi se aafiaga patino i luga ole fua faatatau o le faʻapipiʻi.O lenei aafiaga e iloa e ala i le aafiaga i luga o le substrate, le pipii, ma le uila.

 

 

Ole fua fa'atatau ole fa'apipi'i o le taunu'uga lea o gaioiga tu'ufa'atasi a nei mea!E tatau ona maitauina o le faʻaogaina o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi e fesoʻotaʻi ma uiga i luga o le mea faʻapipiʻi, pe o loʻo lolomiina le substrate ma le faagasologa o le lolomiina.O le mea lea, mo le lomitusi substrate, e faalagolago e le gata i luga o le substrate, ae faapea foi i luga o le faatulagaga.

 

Saili atili ile:

 

Upega tafa'ilagi:http://www.kd-supplychain.com

 

Facebook:https://www.facebook.com/profile.php?id=100070792339738

 

YouTube:https://www.youtube.com/channel/UCvbXQgn4EtXqagG4vlf8yrA


Taimi meli: Nov-03-2021