oloa

Tete'e o le Tatala Mama ma le tapuni tapuni i Lamination e leai se Solvent

Abstract: O lenei tusitusiga o loʻo faʻamatalaina e uiga i le lelei ma le le lelei o le faʻaogaina o faiga o le tatalaina o le mama ma le tapuni tapuni i masini laminated e leai se solvent. O oloa gaosi o fale fa'apipi'i fetu'utu'una'i e fa'avasegaina, o lo'o mana'omia pea e fale fa'apipi'i mea o oloa ma mea manifinifi PE po'o le mautu maualuga i lapopo'a, i lena taimi, o le fa'aogaina o le fa'aogaina o le tapuni o se filifiliga sili atu. leai se tulaga maualuga maualuga i oloa, e avanoa foi e filifili le faigofie, o le mama tatala faiga pulea.

1. Le taua o le pulea o le vevesi i composites e leai se solvent

Ona o le laʻititi laʻititi o mea faʻapipiʻi e leai se solvent, e toetoe lava a leai se faʻapipiʻi muamua, o le mea lea e taua ai le faʻatusatusaina o le vevesi i mea faʻapipiʻi e leai se solvent.O le le lelei o le va'aiga fa'aletonu e mafai ona mafua ai fa'afitauli nei:

(1)A maeʻa le faʻafefe, e maanuminumi le paʻu o le taʻavale ma faʻateleina le otaota.

(2) O le fa'afefeteina ogaoga o le ata tu'ufa'atasia pe a uma ona fa'amalolo e mafua ai le fa'aletonu o le gaosiga.

(3) Pe a fai taga, e maanuminumi le pito fa'amaufa'ailoga vevela

2.Two faiga pulea tension o loʻo faʻaaogaina nei i masini laminating e leai se totogi

Tatala le matasele fa'atonu faiga fa'atonu: O le fa'aulu fa'aulu e tu'uina atu le tau fa'atete'e matou te setiina, ma e fa'atonutonu e le masini le torque e tusa ai ma le tau fa'ata'ita'iga na fa'atulaga e le gaosi oloa e fa'amae'a ai le galuega fa'aletonu.

Faiga fa'atonutonu fa'aletonu matasele tapuni: E fa'apena fo'i, o le tau fa'atete'e matou te tu'uina o le fa'aulu mai le pito fa'aoga, ma o lo'o fa'atumuina le fa'ato'a fa'afefete i le ea fa'amalosi.O le vevesi o loʻo galue i luga o le ata o le aofaʻi o le malosi tuʻu saʻo o le kalave taʻavale ma le malosi tuʻu saʻo o le cylinder.Pe a suia le vevesi, o le taʻavale opeopea swings, ma le tulaga faʻailoga e iloa ai le suiga o le faʻalavelave, toe faʻafoʻi atu i le pito faʻaoga, ona fetuunai lea o le vevesi.

3. Tulaga lelei ma le le lelei o faiga faʻatonutonu e lua

(1) .Tatala matasele pulea tension faiga

Fa'amanuiaga:

O le aotelega o le mamanu o meafaigaluega o le a sili atu ona faigofie, ma o le tele o meafaigaluega e mafai foi ona faʻapipiʻi atili.

Talu ai e faigofie tele le faiga o le tension matala, o le avanoa o le toilalo i le taimi umi o le faʻaogaina o meafaigaluega e maualalo ma e sili atu ona faigofie le faʻafitauli.

Fa'aletonu:

E le maualuga le sa'o.Ona o le pulea tuusaʻo o torque, mautu ma saʻo e le lelei tele i le taimi o le suiga malosi ma static, faatelevaveina ma deceleration, ma suiga i le diameter coil, aemaise lava pe a seti le tau vevesi e laʻititi, e le lelei le pulea o le vevesi.

Leai se faasa'oga otometi.A fa'aletonu tulaga i fafo e pei o lo'o solo ata, o le a'afiaga o le fa'atonutonuina o tete'e e matua taua lava.

(2)Tapuni tapuni fa'atonuga tete'e faiga

Fa'amanuiaga:

O le sa'o e masani ona maualuga.O le faatosinaga o le malosi ma le faʻaliliuga faʻasolosolo, faʻavavevave ma faʻaitiitia, ma suiga i le lautele o le coil i luga o le faʻatonuga o le faʻalavelave e laʻititi lava, ma e oʻo lava i faʻalavelave laiti e mafai ona pulea lelei.


Taimi meli: Ian-17-2024