oloa

Togafitiga o fa'alavelave fa'afuase'i ile faiga fa'apipi'i fa'apipi'i e leai se so'o ole Pepa/Palasitika

I totonu o lenei tusiga, o le tuueseeseina masani o pepa-palasitika i le solvent-free composite process e auiliiliina auiliili.

 

Tuueseese pepa ma palasitika

O le ute o le pepa palasitika tu'ufa'atasiga o le fa'aogaina lea o le fa'apipi'i e pei o le vaeluagalemu, i luga o le ta'avale o le masini laminating ata, i lalo o le gaioiga o le malosi i fafo o le fa'avevela ma le mamafa, fa'asusu e lua, fa'aulu, fa'amago, ma fa'amago conjunctiva o le. laau alava o le pepa, le ata polymer e le-polar o le palasitika ma le vaitusi, e maua ai le adsorption lelei ma faia le palasitika pepa faamaumau.

O le tulaga o le vavaeeseina o pepa palasitika e masani lava ona faʻaalia i le le lava o le paʻu malosi o le ata faʻapipiʻi, e le mago le kelu, ma o le pepa lolomi e vavae ese mai le faʻapipiʻi i luga o le ata palasitika.O lenei faʻalavelave e faigofie ona faʻaalia i oloa e tele lomitusi ma fanua tele.Ona o le mafiafia o le vaitusi i luga, o le kelu e faigata ona susu, faʻasalalau ma ulu.

  1. 1.Mafaufauga Autu

 E tele mea e a'afia ai le tu'ueseeseina o pepa ma palasitika.O le lamolemole, tutusa, vai i totonu o pepa, mea eseese o ata palasitika, mafiafia o lomitusi vaitusi, numera o mea fesoasoani, vevela ma le mamafa i le taimi o pepa-palasitika tuʻufaʻatasia, gaosiga o le tumama o le siosiomaga, vevela ma le susū vavalalata o le a i ai uma se aafiaga patino. i luga o le taunuuga o pepa-palasitika tu'ufa'atasi.

  1. 2.Togafitiga

1) O le vaitusi vaitusi e matua mafiafia, e mafua ai le faʻaogaina ma le faʻasalalauina o le mea faʻapipiʻi, e mafua ai le vavaeeseina o pepa ma palasitika.O le auala togafitiga o le faʻateleina lea o le mamafa o le ufiufi o le faʻapipiʻi ma faʻateleina le mamafa.

2) Pe a le mago le vaitusi vaitusi pe mago atoatoa, o le soli o totoe i totonu o le vaitusi vaitusi faʻavaivaia le pipii ma faia pepa-palasitika vavaeeseina.Ole auala ole togafiti ole fa'atali mo le vaitusi oloa e mago a'o le'i fa'afefiloi.

3) O le pauta totoe i luga o le pito i luga o le mea lolomi o le a taofia ai foi le pipii i le va o le pepa ma le ata palasitika e fausia ai le tuueseeseina o pepa ma palasitika.O le auala e togafitia ai o le fa'aogaina lea o auala fa'ainisinia ma tusi lesona e tape ai le pauta i luga o le mea lolomi ona fa'apipi'i lea.

4) O le faʻagasologa o le gaioiga e le faʻasalaina, o le mamafa e laʻititi tele, ma le saoasaoa o le masini, e mafua ai le vavaeeseina o pepa ma palasitika.O le auala togafitiga o le faʻatinoina lea e tusa ai ma le faʻatonuga o le faagasologa, faʻateleina le mamafa o le faʻapipiʻiina o ata tifaga ma faʻaitiitia le saoasaoa o le masini.

5) O le faʻapipiʻi e faʻafefeina e le pepa ma le lomitusi vaitusi, ma le vavaeeseina o le palasitika pepa e mafua mai i le le lava o le mamafa o le ufiufi.O le faʻapipiʻi e tatau ona toe faʻaleleia, ma o le mamafa o le ufiufi e tatau ona fuafua e tusa ai ma manaʻoga o le gaosiga.

6) O le togafitiga o le korona i luga o le ata palasitika e le lava pe sili atu i le ola tautua, e mafua ai le vavaeeseina o pepa ma palasitika e mafua mai i le toilalo o le togafitiga.Corona le palasitika substrate pe faafou le ata palasitika e tusa ai ma tulaga korona o le ufiufi ata.

7) Pe a faʻaaogaina le mea faʻapipiʻi tasi, pe afai e vavae ese le pepa ma le palasitika ona o le le lava o le ea, e tatau ona faʻatinoina le faʻamamaina o le tusi e tusa ai ma le manaʻoga o le faʻaogaina o tekinolosi faʻapipiʻi.

8) Faʻamautinoa o le faʻapipiʻi o loʻo i totonu o le vaitaimi faʻamaonia ma teuina ma faʻaaogaina e tusa ai ma manaʻoga o le gaosiga.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻafefiloi otometi e lua-vaega o loʻo i ai i se tulaga lelei e faʻamautinoa ai le saʻo, tutusa, ma le lava o le fua faatatau.


Taimi meli: Tes-30-2021